AI O IDEE?

Noi o transformăm în realitate! 

AI O IDEE?

Noi o transformăm în realitate! 

CERCETARE

Verificăm și analizăm în profunzime care sunt cele mai bune soluții pe care le putem implementa pentru tine.

CREATIVITATE

Folosim experiența tuturor partenerilor noștri pentru a inova constant felul în care îți definim și promovăm afacerea.

SOLUȚII

Îți oferim doar acele soluții în care credem cu adevarat și pe care și noi le-am folosit pentru propriul business.

minți creative, soluții inovatoare

Cine suntem?

Noi suntem 360advertising, agenție de publicitate ancorată în domeniul digital, cu accent pus pe servicii de social media, servicii de marketing online, web design, branding sau creare de website-uri și magazine online.

Cercetăm, descoperim, implementăm și, cel mai important, recalibrăm constant fiecare obiectiv de comunicare și marketing, pentru ca în cele din urmă să oferim cele mai performante servicii de pe piața companiilor de publicitate din București, și nu numai.

 

creare site-uri web de prezentare

Web Development

La 360advertising, realizarea de site-uri web se concentrează pe trei lucruri: performanță, reach și aspect. Realizăm servicii de creare website-uri profesionale, care oferă utilizatorului o experiență unică, datorită design-ului responsive, și cu indexare eficientă, datorită optimizării SEO, pentru a putea fi găsite mai ușor de către utilizator.

Echipa noastră utilizează instrumente precum HTML, CSS, PHP, MySQL și Javascript pentru a realiza site-uri care sunt rapide și eficiente. Designul receptiv te asigură că site-ul tău este gata pentru orice platformă, inclusiv mobilă.

promovare online în social media

Marketing Online

Platformele Social Media reprezintă locul în care afacerea ta se poate dezvolta rapid. Social Media include Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, bloguri și o mulțime de alte site-uri prin care îți poți promova afacerea.

Datorită varietății acestora, produsele/serviciile tale vor ajunge la foarte mulți clienți.

De asemenea, platformele de Social Media facilitează comunicarea cu clienții și mențin o legătură strânsă cu aceștia.

optimizare SEO

Search Engine Optimization

Optimizarea SEO este procesul prin care un website obţine poziţii de top în Google. 360Advertising oferă servicii de optimizare SEO complete care îți garantează poziții fruntașe în motoarele de căutare. Chiar dacă ai un website cu un design deosebit, ai nevoie de servicii SEO eficiente, iar atragerea link-urilor către pagina ta web trebuie facută pe baza unei strategii pe termen lung. Listarea corectă în Google cuprinde alegerea potrivită a categoriei, descriere optimizată, numere de contact, imagini și video și adresa optimizată. 

magazin online

E-Commerce

Un magazin online bine construit este o investiție care se rambursează.

Folosind platforme precum Prestashop, WordPress și Magento, structurăm magazine online care afișează produsele în mod eficient, cu un sistem de plată fiabil.

Dezvoltând site-uri începând cu 2008, 360Advertising are experiență în crearea site-urilor web care au crescut multe companii.

branding/identitate/strategie

Design

Brandingul unei companii definește modul în care clienții ei o percep. Poate fi percepută chiar ca o personalitate. Nu numai imaginea și logo-urile, ci și personalitatea unei companii și modul în care interacționează cu clienții fac parte dintr-un brand. 360advertising oferă servicii de publicitate integrate, pornind de la servicii de branding, servicii de creație publicitară sau servicii de marketing online.

Clienții noștri

Cere o cotație

Cere o cotație

[contact-form-7 id="221" title="Cotatie"]

Programează o întâlnire

TELEFON

+4 0722 116 888

EMAIL

contact@360advertising.ro

ADRESĂ

Calea Dudești 94, sector 3, București